رستوران فاوچن نمونه ای است از یک مجموعه چند عملکردی که همه نوع محصول خوراکی از مواد اولیه آشپزی تا نوشیدنی و غذاهای آماده در آن عرضه می شود و متشکل از گاه، رستوران، کافه و بار است. رستوران فاوچن

کریستین بیکر (Christian Biecher) طراح فرانسوی پروژه می باشد. وی مدرک معماری خود را در سال 1989 از دانشگاه پاریس فرانسه دریافت کرد. وی پس از چندی شاگردی در محضر برنارد چومی، دفتر شخصی خود را تاسیس نمود. اکنون آثار این معمار جوان از پاریس تا توکیو و هنگ کنگ به اجرا و نمایش در آمده اند.

در رستوران فاوچن از غلظت رنگ ها در قسمت رستوران، در مقایسه با فضای گاه کاسته شده و همچنین شدت زرق و برق مصالح نیز تعدیل شده است. در واقع طراحی داخلی ضمن حفظ یک زبان بصری واحد، در قسمت گاه سر زنده تر و در قسمت رستوران کمی آرام تر است.

 

ادامه مطلب

 


بزرگترین مرکز مهندسی و معماری ایران و جهان رستوران ,قسمت ,فاوچن ,معماری ,رستوران فاوچن منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

سیم کارت همراه اول پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان همه چی در همه جلال ژاله چاپ کتاب با هزینه بسیار پایین و با بهترین کیفیت آموزش روانشناسی